Paikallisryhmät

PSV:n paikallisryhmiä toimii/on toiminut Jyväskylässä, Satakunnassa, Helsingissä, Tampereella, Joensuussa ja Turussa.

PSV Jyväskylä

PSV:n Jyväskylän paikallisryhmä on vuonna 2007 toimintansa aloittanut vapaaehtoistoiminnan ryhmä psykologeille ja psykologian opiskelijoille. Paikallisryhmän aktiivit järjestävät erilaisia tapahtumia ja muuta toimintaa. Tarkoituksena on kasvattaa osallistujien tietotaitoa siten, että osaisimme edistää parhaalla mahdollisella tavalla jokaisen ihmisen oikeutta psyykkiseen hyvinvointiin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Löydät meidät Facebookista nimellä PSV Jyväskylä. Ryhmässä tiedotamme tapahtumista ja kokouksista. Ota seurantaan myös Instagram-tilimme psvjkl.

Ota yhteyttä: jyvaskyla@vastuu.fi

PSV Satakunta

PSV Satakunta on toiminut muun muassa turvapaikanhakijoiden tukemiseen liittyvän työn parissa.

Ota yhteyttä: satakunta@vastuu.fi

PSV Stadi

Helsingin paikallisryhmän tavoitteena on toimintansa aikana ollut parantaa erityisen haavoittuvassa asemassa olevien psyykkistä hyvinvointia pääkaupunkiseudulla. Tavoitteen saavuttamiseksi on järjestetty koulutuksia ja tutustumiskäyntejä sekä osallistuttu erilaisiin tapahtumiin. PSV Stadi on tehnyt yhteistyötä muiden järjestöjen, kuten Helsingin psykologiyhdistyksen ja psykologian opiskelijoiden ainejärjestö Kompleksin kanssa.

Seuraa meitä Facebookissa: PSV Stadi
Ota yhteyttä: stadi@vastuu.fi

PSV Tampere

Tampereen PSV:n paikallisryhmä on innokas ja vahvasti opiskelijapainotteinen joukko, jonka toimintaan kuuluvat aktiiviset tempaukset ja informaation levittäminen. Järjestämme muun muassa monipuolisia luentotilaisuuksia ja varainkeruutapahtumia. Lisäksi pidämme kerran kuussa Tampereen yliopistolla psykakahvit yhdessä psykologian opiskelijoiden ainejärjestö Cortexin kanssa. Tilaisuuden tuotto lahjoitetaan PSV:n Libanonin hankkeelle. Uutena toimintana Tampereella on alkamassa paperittomien klinikalla työskentely, johon valmistuneet psykologit voivat ilmoittautua mukaan. Uusia toimintamuotoja on myös jatkuvasti mietinnässä, jotta osaltamme voisimme edistää jokaisen oikeutta psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Kokoustamme noin kerran kuussa ja otamme uusia jäseniä jatkuvasti mukaan!

Liity Facebook-ryhmäämme PSV-Tampere, pysyäksesi ajantasalla tapaamisistamme, suunnitelmistamme ja tapahtumistamme. Ota seurantaan myös Instagram-tilimme psvtampere.

Ota yhteyttä: tampere@vastuu.fi

PSV Joensuu

Joensuun PSV:n paikallisryhmä on PSV:n paikallisryhmistä tuorein ja sen toiminnasta vastaavat tällä hetkellä psykologian opiskelijat. Joensuun paikallisryhmän fokuksessa on niin ihmisten kuin luonnon hyvinvointi.

Pääset seuraamaan toimintaamme psvjoensuu Instagram-tilin kautta.

Ota yhteyttä: joensuu@vastuu.fi

PSV Turku

PSV-Turku on Turun seudun psykologien ja psykologian opiskelijoiden PSV:n paikallissatelliitti.

Toimintamme aikana olemme järjestäneet lukuisia tapahtumia, koulutuksia, keskustelutilaisuuksia ja vierailuita. Tapahtumiemme keskeisinä teemoina ovat olleet oikeus terveyteen, maahanmuuttajien kanssa työskentely, kidutettujen kohtaaminen terveydenhuollossa sekä sijaistraumatisoituminen. PSV-Turku on lisäksi ollut keskeisenä osana PSV:n Kaakkois-Turkissa koordinoimaa kehitysyhteistyöhanketta Apua avuntarjoajille.

Ota yhteyttä: turku@vastuu.fi