Paikallisryhmät

PSV:n paikallisryhmiä toimii tällä hetkellä Jyväskylässä, Satakunnassa, pääkaupunkiseudulla (Stadi), Tampereella ja Turussa.

PSV Jyväskylä

PSV:n Jyväskylön paikallisryhmä on vuonna 2007 toimintansa aloittanut vapaaehtoistoiminnan ryhmäpsykologeille ja psykologian opiskelijoille. Paikallisryhmän aktiivit järjestävät erilaisia tapahtumia ja muuta toimintaa. Tarkoituksena on kasvattaa osallistujien tietotaitoa siten, että osaisimme edistää parhaalla mahdollisella tavalla jokaisen ihmisen oikeutta psyykkiseen hyvinvointiin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Paikallisryhmän löydät Facebookista ’PSV Jyväskylä’, ryhmässä tiedotamme tapahtumista ja kokouksista.

Ota yhteyttä: jyvaskyla@vastuu.fi

PSV Satakunta

PSV Satakunta on aloittanut toimintaansa muun muassa turvapaikanhakijoiden tukemiseen liittyvän työn parissa. Uudet jäsenet ovat hyvin tervetulleita mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan toimintaa!

Ota yhteyttä: satakunta@vastuu.fi

PSV Stadi

Helsingin paikallisryhmän tavoitteena on parantaa erityisen haavoittuvassa asemassa olevien psyykkistä hyvinvointia pääkaupunkiseudulla. Tavoitteen saavuttamiseksi järjestämme koulutuksia ja tutustumiskäyntejä sekä osallistumme erilaisiin tapahtumiin. Teemme yhteistyötä muiden järjestöjen, esimerkiksi Helsingin psykologiyhdistyksen ja psykologian opiskelijoiden ainejärjestö Kompleksin kanssa. Olet sitten opiskelija tai jo valmistunut psykologi, olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!Kokoustamme kerran kuussa suunnittelemaan tulevia tapahtumiamme.

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/PSVStadi/
Ota yhteyttä: stadi@vastuu.fi

PSV Tampere

Tampereen oma PSV:n paikallisryhmäon innokas ja vahvasti opiskelijapainotteinen joukko, jonka toimintaan kuuluvat aktiiviset tempaukset ja informaation levittäminen. Järjestämme muun muassa monipuolisia luentotilaisuuksia, informatiivisia vierailuita jatoimintaa yhdessärjestöjen kanssa. Lisäksi kerran kuussa pidämme psykakahvit yhdessäpsykologian opiskelijoiden ainejärjestö Cortexin kanssa, ja tilaisuuden tuotto lahjoitetaan PSV:n Turkki-hankkeelle. Uusia toimintamuotoja onmyös jatkuvasti mietinnässä, jottaosaltamme voisimme edistää jokaisen oikeutta psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Kokoustamme noin kerran kuussa ja otamme uusia jäseniä

Ota yhteyttä: tampere@vastuu.fi

PSV Turku

PSV-Turku on Turun seudun psykologien ja psykologian opiskelijoiden PSV:n paikallissatelliitti.

Toimintamme aikana olemme järjestäneet lukuisia tapahtumia, koulutuksia, keskustelutilaisuuksia ja vierailuita. Tapahtumiemme keskeisinä teemoina ovat olleetoikeus terveyteen, maahanmuuttajien kanssa työskentely, kidutettujen kohtaaminen terveydenhuollossa sekä sijaistraumatisoituminen. PSV-Turku on lisäksi ollut keskeisenä osana PSV:n Kaakkois-Turkissa koordinoimaa kehitysyhteistyöhanketta Apua avuntarjoajille.

Tervetuloa mukaan osallistumaan ja ideoimaan!

Ota yhteyttä: turku@vastuu.fi