Tule mukaan

Paikallistoiminta

Haluaisitko tavata muita psykologeja ja psykologian opiskelijoita, jotka tahtovat hyödyntää ammattitaitoaan oikeudenmukaisemman maailman rakentamisessa? Kiinnostaako esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja koulutusten suunnitteleminen yhdessä toisten kanssa? Tai onko sinulla ehkä mielessäsi jokin uusi toimintaidea, joka odottaa toteuttamistaan?

Ota yhteyttä lähimpään paikallisryhmään ja tule mukaan vapaamuotoiseen toimintaan:
jyvaskyla@vastuu.fi
satakunta@vastuu.fi
stadi@vastuu.fi
tampere@vastuu.fi
turku@vastuu.fi

Paperittomien klinikka

Paperittomien klinikalle (Global Clinic) etsitään psykologeja, jotka ovat halukkaita tekemään asiakastyötä paperittomien kanssa, joilla ei ole pääsyä terveyspalveluihin. Kokemus monikulttuurisesta asiakastyöstä ja/tai kriisityöstä on toivottavaa, muttei välttämätöntä. Lisäksi voit ilmoittautua mukaan järjestämään erilaisia tapahtumia, suunnittelemaan toimintaa ja osallistumaan vaikuttamistyöhön.

Ota yhteyttä: klinikka@vastuu.fi

Turvapaikanhakijat

PSV tekee yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin kanssa pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksissa. Kesän ja syksyn 2016 aikana vastaanottokeskuksissa on pilotoitu stressinhallintaan ja rentoutumistaitojen omaksumiseen tähtääviä ryhmiä turvapaikanhakijoille. Ryhmien ohjaamisesta kiinnostuneet psykologit ovat tervetulleita toimintaan mukaan!

Ota yhteyttä: turvapaikanhakijat@vastuu.fi

Vaikuttamistyöryhmä

Jos yhteiskunnallinen vaikuttaminen esimerkiksi mielipidekirjoitusten ja kannanottojen laatimisen muodossa kiinnostaa sinua, vaikuttamistyöryhmä on hyvä tapa tulla mukaan PSV:n toimintaan. Tekijöitä tarvitaan niin median aktiiviseen seuraamiseen, tekstien muotoiluun ja muokkaamiseen kuin uusien vaikuttamistyön keinojen kehittämiseenkin.

Ota yhteyttä:
vaikuttamistyo@vastuu.fi

Kehitysyhteistyöhankkeet

Onko sinulla osaamista, jota voisi hyödyntää osana kehitysyhteistyöhankkeita? Oletko mahdollisesti valmis työskentelemään myös hankehallinnoinnin parissa?

Ota yhteyttä:
libanon@vastuu.fi
est@vastuu.fi (Extreme Survival Team Libanonissa)
turkki@vastuu.fi

Jotakin ihan muuta?

Jos mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei tuntunut sinulle sopivalta, mutta haluaisit osallistua toimintaan jollakin muulla tavoin, ota yhteyttä puheenjohtaja@vastuu.fi, ja kerro ideastasi.