Tule mukaan

Voit osallistua PSV:n toimintaan paikallisryhmissä, Paperittomien klinikalla, vaikuttamistyöryhmässä, kehitysyhteistyöhankkeissa, tai antamalla asiantuntemustasi! Lahjoitusyhteystiedot löydät omilta sivuiltaan: Lahjoita / Liity kannatusjäseneksi.

Paikallistoiminta

Haluaisitko tavata muita psykologeja ja psykologian opiskelijoita, jotka tahtovat hyödyntää ammattitaitoaan oikeudenmukaisemman maailman rakentamisessa? Kiinnostaako esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja koulutusten suunnitteleminen yhdessä toisten kanssa? Tai onko sinulla ehkä mielessäsi jokin uusi toimintaidea, joka odottaa toteuttamistaan?

Ota yhteyttä lähimpään paikallisryhmään ja tule mukaan vapaamuotoiseen toimintaan:
jyvaskyla@vastuu.fi
satakunta@vastuu.fi
stadi@vastuu.fi
tampere@vastuu.fi
turku@vastuu.fi

Lisätietoa eri alueiden paikallisryhmistä Paikallisryhmät-sivulla.

Paperittomien klinikka

Paperittomien klinikalle (Global Clinic) etsitään psykologeja, jotka ovat halukkaita tekemään asiakastyötä paperittomien kanssa, joilla ei ole pääsyä terveyspalveluihin. Kokemus monikulttuurisesta asiakastyöstä ja/tai kriisityöstä on toivottavaa, muttei välttämätöntä. Lisäksi voit ilmoittautua mukaan järjestämään erilaisia tapahtumia, suunnittelemaan toimintaa ja osallistumaan vaikuttamistyöhön. Lisätietoa Paperittomien klinikan ja PSV:n yhteistyöstä.

Ota yhteyttä: klinikka@vastuu.fi

Vaikuttamistyöryhmä

Jos yhteiskunnallinen vaikuttaminen esimerkiksi mielipidekirjoitusten ja kannanottojen laatimisen muodossa kiinnostaa sinua, vaikuttamistyöryhmä on hyvä tapa tulla mukaan PSV:n toimintaan. Tekijöitä tarvitaan niin median aktiiviseen seuraamiseen, tekstien muotoiluun ja muokkaamiseen kuin uusien vaikuttamistyön keinojen kehittämiseenkin. Lisätietoa vaikuttamistyöstä ja julkaistut kannanotot.

Ota yhteyttä:
vaikuttamistyo@vastuu.fi

Kehitysyhteistyöhankkeet

Onko sinulla osaamista, jota voisi hyödyntää osana kehitysyhteistyöhankkeita? Oletko mahdollisesti valmis työskentelemään myös hankehallinnoinnin parissa? Lue hankkeista tarkemmin hankesivuilta: Libanon / Turkki.

Ota yhteyttä:
libanon@vastuu.fi
est@vastuu.fi (Extreme Survival Team Libanonissa)
turkki@vastuu.fi

Anna asiantuntemustasi

Onko sinulla psykologista, tietoteknistä, viestintä- tai muuta osaamista, jota haluaisit tarjota järjestöllemme? Haluatko kouluttaa, konsultoida tai jakaa asiantuntemustasi muulla tavoin? Ota yhteyttä puheenjohtaja@vastuu.fi, ja kerro ideastasi.