Stressinsäätelyn kouluttajakoulutus arvioitu

Evaluaatioraportti julkistettu

Nina Lyytisen nimittämisessä Vuoden Psykologiksi 2023 yhtenä perusteena oli hänen toimintansa kehitysyhteistyössä palestiinalaisen Beit Atfal Assumoud (BAS) -järjestön kanssa Libanonissa. Nina Lyytinen johti Kirsti Palosen kanssa suunnittelemansa ja paikallisten toimijoiden kanssa kehitetyn stressinsäätelyn ja vakauttamisen kouluttajakoulutuksen Libanonissa. Koulutuksesta valmistui 10 BAS-järjestön sosiaalityöntekijää.

Psykologit Reetta Puuronen ja Anna Tienhaara seurasivat koulutusta sen tuloksellisuuden arvioijina. Evaluointiraportti on nyt julkistettu https://vastuu.fi/wp-content/uploads/2023/07/Evaluation-Stress-Reduction-ToT-2023-.pdf

Sosiaalityöntekijä Leila Jendawi esittää sarjakuva-harjoitustyössään, mikä häntä auttaa rentoutumaan stressistä. Kuva: Kirsti Palonen