Uutisia Global Clinic -yhteistyöstä

PSV:lla on ilo ilmoittaa, että yhteistyö Helsingin Global Clinicin kanssa tiivistyy kumppanuudeksi vuoden 2024 alusta!

PSV haluaa toimia kumppanina, jonka tukemana Global Clinicin tärkeä toiminta jatkuu myös tulevaisuudessa, jotta paperittomien henkilöiden on mahdollista tavata terveydenhuollon ammattilaisia mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Me tunnistamme paperittomat erityisryhmäksi, jonka oikeutta terveyteen ja hyvinvointiin sekä kontaktia julkiseen terveydenhuoltoon tuetaan klinikkatyöllä. 

Global Clinic on mahdollistanut yli kymmenen vuoden ajan haavoittuvassa asemassa oleville paperittomille henkilöille terveyteen liittyvää neuvontaa ja ohjausta. Asiakkaille tehdään aina aluksi hoidon tarpeen arvio, minkä jälkeen heidät pyritään ohjaamaan tarvittaessa julkisen terveydenhuollon piiriin. Tilanteissa, joissa lainsäädäntö tai julkinen terveydenhuolto eivät mahdollista palveluita, Global Clinicin ammattilaiset tarjoavat myös hoitoa. Esimerkiksi vapaaehtoiset psykologit ovat pitäneet klinikalla vakauttavia ryhmiä.

Global Clinicin vapaaehtoiseksi voi hakeutua ottamalla yhteyttä osoitteeseen globalclinic.finland@gmail.com.