Ulkoministeriö hylännyt PSV:n oikaisuvaatimuksen kehitysyhteistyöhankkeen hyväksymisestä

Tänään PSV sai tiedon jo 2.12.2020 UM:n tekemästä päätöksestä hylätä järjestön oikaisuvaatimus kielteiseen tukipäätökseen. Hakemus ei menestynyt riittävästi UM:n hakukierrokselle asettamien kriteerien puitteissa, eivätkä oikaisuvaatimuksessa esitetyt tiedot muuttaneet heidän arviotaan.

UM:n kymmensivuinen päätös:

https://vastuu.fi/wp-content/uploads/2021/01/UH2020-045268.pdf

Nyt jatketaan vuodelta 2020 jäljellä olevan avustuksen kanssa ja mietitään jatkoa. Tietenkin jatkamme perheneuvoloiden tukemista (perheneuvolakummitoimintaa) oman keräyksen turvin ja erityislasten koulutuksen tukemista (kuntoutuskummitoimintaa).

Päätös on tänään, 7.2.2021, ilmoitettu yhteistyöjärjestö Beit Atfal Assumoudille.

Beit Atfal Assumoudin johtaja Kassem Aina lähetti viestin uutisen saatuaan:

”I’m really shocked and frustrated too. I know that you have been working hard and exerting much efforts to continue supporting the mental health program. No matter how much we thank you, we will not be able to express our real honor to you.

However, let’s hope that we will succeed other donors for the future because we wont stop serving our people in the mental health program especially nowadays during Coronavirus crises where the psychological cases are increasing.

Many sincere thanks to Finnish-Arab Friendship Society and and Finnish Psychologists for Social Responsibility for their continuous support.”