Saidan perheneuvolan kesäkuun aktiviteeteista – esimerkki tukemamme perheneuvolan erinomaisesta työstä

Saamme kuukausittain uutisia Saidan perheneuvolan toiminnasta. Kesäkuussa 2020 perheneuvolan terapeutit suunnittelivat sosiaalityöntekijöiden kanssa tehtävät ja niihin liittyvän neuvonnan Leikitään yhdessä -tapahtumaan. Johtaja Mariam Sleiman oli suunnitellut äitien ja lasten vuorovaikutteiset tehtävät. Sosiaalityöntekijät ja äitikomitea toteuttivat ne perheneuvolan hoidossa oleville lapsille. Tietoisku-hetkiin osallistuneet äidit olivat sekä perheneuvolan asiakasäitejä että Ein el-Helweh -leiristä mukaan tulleita äitejä. Tapahtuma pidettiin väljemmissä tiloissa Beit Atfal Assumoudin Ein el-Helwheh -leirin toimintakeskuksessa. 

Kuvat Saidan perheneuvolan arkistosta.

Keskittymistä ja yhteistyötä
Äitien piiri
Kehon kaava
Koronatartunnan ehkäisyn neuvontapiste
Pelien avulla avulla harjoitellaan keskittymistä ja tarkkuutta. Kuvassa myös Huojuva torni -puupeli, jonka PSV on vienyt tuliaisena Saidan perheneuvolaan.
Liikekoordinaation harjoittelua