Äidit yhteistyökumppaneina Saidan perheneuvolassa

Äitien ryhmä Saidan perheneuvolassa psykologi Layal Khalifen johdolla.

Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry:n käynnissä olevan (2019-2020), tukeman kehitysyhteistyöhankkeen nimi on Monitarpeisten ryhmien mielenterveystyö: moniammatillista yksilö- ja yhteisötyötä. Sillä mahdollistetaan lapsille ja heidän perheilleen mielenterveyspalvelut. Perheneuvoloiden toimintapolitiikan mukaisesti lasten vanhempia pidetään yhteistyökumppaneina lasten hoidossa ja kuntoutuksessa. Joskus vanhemmilla on tarvetta saada itselleen pohdintamahdollisuutta vanhemmuuden asioissa.

Kotona-aikana perheneuvolat jatkavat toimintaansa ja suojaohjeita noudatetaan tarkasti. Äitiryhmä kokoontui kesäkuusta syyskuun puoliväliin asti.

Kiitos kaikille perheneuvolatyötä tukevilla lahjoittajille, perheneuvolakummeille. Perheet elävät Libanonin talousromahduksen, sähkön ja jätehuollon infrastruktuurikriisien, pandemian ja räjähdysten takia entistäkin vaikeammassa tilanteessa. PSV näkee perheneuvoloiden työn vanhempien kanssa äärettömän tärkeänä lasten hyvinvointia turvaavana työnä. Kiitos Layalille ja koko perheneuvolan tiimille.

Tervetuloa mukaan perheneuvolakummiksi! Ota yhteys koordinaattori Sirkku Kivistöön sähköpostitse libanon (at) vastuu.fi.